Как жена на 54 успява да изглежда като на 30?

Ким Карил е на 54 години и досега не си е правила нито една пластична операция. Въпреки това възрастната лондончанка не изглежда на повече от 30 години.

Красавицата не само, че изглежда невероятно млада, но и е майkа на две деца.

Като често я взимат не за техен родител, а за тяхна сестра.

Запитана как се поддържа във форма Ким е категорична, че досега не си е правила нито една пластична операция. Според нея тайната за прекрасния й външен вид са вътрешните чувства и емоции. „Ако отвътре сте млади, ще изглеждаше млади и външно“, казва тя.

Ким със смях разказва, че заради младежкия си външен вид, често й искат и лична карта. Когато реши да купува алкохол непрекъснато й проверяват документите.

Това не е единственият случай, в който на жената й се случват подобни изненади. Веднъж в дома й позвънил търговски представител. Ким му отворила облечена като за разходка на кучето—с дънки и шапка. След което мъжът я взел за непълнетна и настоял да види майка й.

По думите на Ким добрата й форма се дължи най-вече на любов в семейството, разходки с кучето, позитивна нагласа и активен живот. И благодарение на това изглежда невероятно дори с наближаването на 60-те си години.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: За Жената

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *