Пийте костен бульон за 7 дни и вижте колко хубави неща ще ви се случат

Костният бульон се използва за лечение от много култури в продължение на векове. Ако търсите естествени начини за подобряване на здравето си, трябва да проучите какво може да ви даде костният бульон.

Ето някои предимства:

Той ви помага, без да добавяте допълнителни килограми : Костните бульонни са богати, сърдечни и удовлетворяващи душата. Той има нулеви въглехидрати и няколко калории, така че можете да го консумирате дори когато сте в пост.

Той е пълен с колаген : Така че тялото ви изгаря мазнините и образува чиста мускулна маса, оформяйки ръцете, краката и сърцето. Той ще детоксифицира тялото ви и ще помогне на вашия черен дроб при отстраняване на токсините, газовете и диарията. Желатинът помага да се излекуват червата, храносмилателните проблеми и да се улесни загубата на тегло.

Той подпомага храносмилането : Костният бульон привлича и държи течности, като храносмилателните сокове и ви помага да смелите храната по-ефективно.

Той лекува вашите стави : Богат на глюкозамин, хондроитин и други глюкозаминогликани (GAG), лекува ставите ви. Как да си направим костен бульон? Първо имате нужда от 8-24 часа и бавна готварска печка.

Започнете с отделянето на костите от месото на пиле например и ги поставете във вода за осем или повече часа. Добавете още вода, ако е необходимо. Добавете лук, моркови, целина и всякакви билки, които харесвате. Изцедете бульона през двоен слой от тензух.

Изчакайте го да се охлади  : Можете да го изпиете или да го използвате в супи.

Съхранение: Дръжте го една седмица в хладилника си или ще замръзне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *