Ескадрон всява ужас и паника сред бургаските мутри

Отряд от бивши барети, полицаи, и военни всява паника и страх сред мутрите в Бургас. Паравоенната организация е била създадена преди няколко месеца с цел да се бори с преливащата престъпност в морския град. Той от години има печалната слава на най- мутренския град., а криминалния произвол на момчетата- силоваци е ежедневие по местните улици и квартали. Именно заради това е бил създаден въпросния отряд който вече има славата на „Бял ескадрон“. Той е наричан така заради това, че неговите членове носят бели качулки които са изрязани около очите. По този начин те удивително напомнят на организацията „Ку-клукс-клан“ в САЩ.

Разликата все пак е, че ку- клус- клас е расистка организация, а бургаския ескадрон се бори с криминалните типове в Бургас. Ескадронът има вече няколко мощни акции в които нагли мутри са били наказвани по подобаващ начин. За последно, петима души са се намесили в бургаска дискотека. Тогава група седетина пияни и дрогирани батки са нападнали момче и момиче които са се забавлявали в заведението. Те са искали насила да отмъкнат дамата с определена цел.

Точно тогава като, че ли от нищото са се появили петима непознати които са направил на пихтия нахалниците. След това са се изтеглили в неизвестна посока. В друг случай четирима квартални биячи са нападнали пенсионер който се е разхождал в парка на жк „Славейков“. Тогава трима души от ескадрона са били наблизо и са изнесли уроци по бойни изкуства на пишман мутрите. В града се носят слухове за „Белия ескадрон“, а хората като, че ли виждат в тази организация съвременна илюстрация на отряда на легендарния Робин Худ.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Източник: bgnow.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *