Преборете се с холестерола и високото кръвно налягане с този уникален елексир

Общата западна диета е пълна с мазнини, захар и сол и е обичайният виновник за множество заболявания. За съжаление, тази култура се разпространява глобално и сега е един от основните източници на смърт. Сърдечните заболявания могат да бъдат предотвратени със здравословна диета и упражнения, както и понижаване на холестерола, контролиране на кръвното ви налягане и спиране на тютюнопушенето. Ако страдате от някой от тези проблеми, опитайте това лекарство. Ето как да го подготвите:

Съставки

– 1 супена лъжица ябълков оцет

– 1 супена лъжица органичен мед

– Половин чаша прясно изцеден лимонов сок

– Половин чаена лъжичка органичен джинджифил

– 1 скилидка суров чесън

Начин на приготвяне : Смесете всички съставки и пуснете миксера с ниска скорост, докато получите гладка текстура. Изсипете го в буркан и го оставете в хладилника.

Употреба : Взимайте малко количество от сместа през целия ден преди хранене. Ако вкусът е твърде силен за вас, разбъркайте го в чаша вода, преди да го консумирате, или го добавете към вашето смути.

Допълнителна информация :

1. Джинджифил значително намалява нивата на триглицеридите и холестерола при хората страдащи от диабет, нефротичен синдром, хипотиреоидизъм и алкохолизъм.

2. ACV може да подобри контрола на кръвната захар и нивата на инсулина и да намали нивата на триглицеридите и холестерола при пациенти с диабет тип 2.

3. Суровият чесън намалява триглицеридите, холестерола и нивата на кръвната захар, според проучвания при животни. Също така, чесънът може да предотврати атеросклерозата.

4. Медът защитава кръвоносните съдове от натрупване на холестерол.

5. Друго важно нещо е да избегнете преработени храни и да включите повече добри мазнини в диетата си.

6. За да се предпазите от сърдечни заболявания, трябва да ядете здравословна диета и да добавите повече добри мазнини към нея.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *