Може да получавате по 4500 долара на месец, за да се преместите и пътувате в Исландия! Вижте как

Най-вероятно вече търсите пътуване през лятото, което е да по джоба Ви. Е, имаме нещо за Вас като перфектната лятна работа. Според Business Insider базираната в Исландия авиокомпания WOW Air набира туристически пътеводители за предстоящото лято и описанието на длъжността звучи доста фантастично.

Като туристически гид Ви ще посетите някои от 38-те европейски и северноамерикански дестинации на WOW. Ще проучите храната, културата, нощния живот и естествената красота, което предлагат всяко едно от местата.

Всичко, което трябва да направите, е да документирате цифрово приключението си. Блогове, влогове, GIF и социални медии ще бъдат използвани за създаване на дигитално ръководство за пътуващите. Ръководството ще включва съвети за местните тайни, скрити скъпоценни камъни, както и бюджетни и пътнически трикове.

Одобрените кандидати ще живеят в платен, напълно обзаведен апартамент в центъра на Рейкявик. Разходите за транспорт и обиколки из цяла Исландия ще бъдат покрити изцяло от компанията, а това прави около 4,500 долара на месец, за да бъдем точни.

Това е чудесно преживяване, Вие не само ще прекарате страхотно лятото с вашите приятели, а освен това ще получавате по 4500 на месец. Единственото, което трябва да направите е да документирате всички ваши пътувания и да направите много снимки и видеа и естествено да бъдете много активни в социалните медии.

Участниците дори биха могли да избират къде да бъдат през лятото, каза представител на WOW пред Business Insider. Някои от дестинациите, които може да избирате са: Париж, Дъблин, Амстердам, Копенхаген, Лос Анджелис и Ню Йорк. Работата  започва от 1 юни и продължава до 15 август. За да кандидатстване може да подадете документи в родния си град, като ще получите и ръководството за пътуване. Определено конкуренцията ще бъде жестока.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *